Батівська громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Символічна зустріч учнів та військовослужбовців, яких об’єднує не лише спільна назва, а й гаряче серце та жага до перемоги

Дата: 23.07.2024 15:00
Кількість переглядів: 67

Символічна зустріч учнів та військовослужбовців, яких об’єднує не лише спільна назва, а й гаряче серце та жага до перемоги

Фото без опису

Минулого тижня переможці середньої вікової групи ІІ (обласного) етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри "СОКІЛ" ("ДЖУРА") — школярі рою Карпатська Січ Бакошського ліцею імені Івана Франка разом зі своїм виховником зустрілися з мешканцями громади, які з перших днів повномасштабного вторгнення несуть службу у батальйоні Карпатська Січ.

Рій презентував деякі елементи конкурсу «Впоряд», продемонстрував свої навички у стройовій підготовці: вихід рою, шикування в одну лаву, розмикання і замикання рою, повороти на місці, проходження рою урочистим ходом та ін.

Особливим моментом зустрічі став вручення сертифікату кожному члену рою на отримання грошової винагороди у сумі 5000 грн.

Фото без опису

Військово-спортивне та національно-патріотичне виховання сьогодні має особливе значення в суспільстві. У сучасних умовах, коли ставлення до обороноздатності і національної безпеки набуває нового актуального змісту, ці аспекти стають важливими складовими виховання молоді. Зростання інтересу до таких заходів свідчить про важливість підтримки національних традицій, культурних цінностей та зміцнення духовних зв'язків між поколіннями. Вони сприяють формуванню цілісної особистості, здатної діяти в інтересах своєї країни та спільноти.

Військові відзначили, що з такою молоддю на нашу країну чекає велике майбутнє!

Військовим бажаємо досягти перемоги для нашої країни, а школярам гідного представлення нашої області на всеукраїнському етапі змагань!

Дякуємо платникам податків, в рамках бюджетної програми вдалось фінансово підтримати переможців конкурсу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь