Батівська громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Створення системного каталогу національних виробників будівельних матеріалів та виробів

Дата: 18.07.2024 09:53
Кількість переглядів: 140

Створення системного каталогу національних виробників будівельних матеріалів та виробів

Україні не систематизована актуальна інформація щодо функціонування компаній -' виробників будівельних матеріалів, готових виробів, будівельних конструкцій, допоміжних елементів, поводження з відходами демонтажу будівель й споруд всіх типів. Такі відомості є критично важливими як для учасників українського будівельного ринку, так і для потенційних міжнародних інвесторів, які будуть брати участь у масштабній відбудові зруйнованого в результаті воєнних дій росії житлового і промислового фонду нашої країни, її інфраструктури та об’єктів соціального призначення. Значна ж частина іноземних донорських організацій, меценатів, благодійних фондів, архітектурно-проектувальних установ взагалі не обізнана з можливостями українських компаній у цій царині і вважає, що для відбудови України будівельні матеріали треба буде масово імпортувати.

Державне підприємство . «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» (далі - ДП НДІБК) на замовлення Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) в рамках проекту технічної допомоги Україні виконує роботу щодо створення першого з 1991 року системного каталогу національних виробників будівельних матеріалів та виробів. Метою роботи є збір інформації про компанії - виробники будівельних матеріалів та виробів українського ринку, аналіз їх роботи натепер та перспектив участі у відбудові країни. Каталог буде охоплювати діяльність підприємств/компаній, які видобувають будівельний пісок, щебінь, виготовляють товарні вироби з бетону (вироби з бетону), будівельні суміші, керамічну цеглу, гіпсокартон, базальтовий утеплювач, пінопластовий утеплювач, кровельиі (для дахів) матеріали та інші будівельні матеріали, вікна та віконні системи та інші будівельні вироби.

Запит стосується підприємств/компаній, розташованих на підконтрольних Україні територіях, їх асортименту, обсягів виробництва за певний період часу, місцезнаходження, контактних даних, реквізитів, наявності/відсутності англомовних менеджерів, наявності сертифікатів «СЄ» та/або національних сертифікатів якості будівельних матеріалів тощо. Отримана інформація буде використана для створення електронного каталогу у вигляді веб-сторінки, у форматах *.pdf та *.xls / *.xlsx.

Звертаємось до діючих на сьогодні компаній - виробників будівельних матеріалів та виробів, з проханням заповнити анкету.

Заповнену анкету у форматі *.docx / *.doc потрібно надіслати на адресу: kitsiuk@ndibk.gov.ua.

Термін подання інформації - до 22 липня 2024 року.

На сувору вимогу надавача технічної допомоги надана Вами інформація не буде вільно поширюватися до завершення військових дій - її авторизованими користувачами будуть лише вивірені проектанти міжнародних організацій, очільники органів місцевого самоврядування України та представники міністерств і відомств України, залучені до питань відбудови країни.

Внесення до каталогу виробників будівельних матеріалів та виробів буде найкращою рекламою Вашої компанії на українському будівельному ринку і значно підвищить її шанс бути обраною у якості постачальника будівельних матеріалів та виробів при відбудові української інфраструктури та інших зруйнованих об’єктів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь