Батівська громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

Дата: 21.02.2023 09:52
Кількість переглядів: 181

Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Мукачево» (надалі – «Виконавець»), яке є Виконавцем послуг з поводження з побутовими відходами відповідно  на підставі Договору на виконання послуг із збирання, вивезення, захоронення або утилізації твердих побутових відходів з Мукачівського району від 30.12.2010р., укладеного між ТОВ «АВЕ Мукачево» та Мукачівською районною адміністрацією, інформує фізичних осіб, які є співвласниками, користувачами нерухомого майна, або за згодою власника користуються об’єктом нерухомого майна (надалі – «Споживачі»), про опублікування індивідуального Договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами, який є публічним договором приєднання (надалі – «Договір»).

Цей Договір вважається укладеним між Споживачем та Виконавцем і набирає чинності з урахуванням вимог ст. ст. 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України, а саме шляхом приєднання Споживача до умов цього Договору: за заявою-приєднанням; у разі вчинення дій, які засвідчують його волю до отримання (продовження отримання) відповідної послуги (наприклад, здійснення оплати наданих послуг) тощо; за принципом мовчазної згоди – невчинення Споживачем протягом 30 днів з моменту публікації договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або виконавця, та/або у друкованому ЗМІ будь-яких дій, які б свідчили про відмову від послуги.

Плата за надані послуги нараховується щомісяця відповідно до умов Договору і тарифів, що формуються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 р. № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами». Обсяг надання послуг розраховується на підставі норм, затверджених органом місцевого самоврядування в установленому законодавством порядку.

У разі виникнення питань просимо звертатись за тел. +380507757700

З повагою,

адміністрація ТОВ «АВЕ Мукачево»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь