Батівська громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення

Дата: 21.10.2022 21:17
Кількість переглядів: 324

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

            Відповідно до ч.3 ст. 11 ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» звітом  про стратегічну екологічну оцінку для проектів містобудівної документації є розділ  "Охорона навколишнього природного середовища"

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Детальний план території з метою визначення планувальної організації та розвитку території, уточнень положень генерального плану, с.Бакош, вул. Петефі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

Розробник проекту – ФО-П Ерделі Юрій Ярославович

Загальна площа проектування становить – 0,0554 га.                

Замовник містобудівної документації — Батівська селищна рада.               

Мета розробки Детального плану – Дана територія передбачає будівництво житлового будинку

Проект розроблено на підставі рішення Батівської селищної ради, №279 від 07.09.2021

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Батівська селищна рада      

 

ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ДАТА ПОЧАТКУ ТА СТРОКИ ЗДІЙСНЕННЯ ПРОЦЕДУРИ

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки (розділу «Охорона навколишнього середовища»), та проекту детального плану території з метою визначення планувальної організації та розвитку території, уточнень положень генерального плану, с.Бакош, вул. Петефі, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 04 листопада 2022 року та триватиме до 05 грудня 2022 р.

СПОСОБИ УЧАСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки (розділу «Охорона навколишнього середовища» ) та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (розділу «Охорона навколишнього середовища» ), одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.                                       

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ (У РАЗІ ПРОВЕДЕННЯ)

              05 грудня 2022 року о десятій годині к.ч. у приміщенні адміністративної будівлі селищної ради, за адресую смт. Батьово, вул. Кошута, 128. Ознайомитися з проектом детального плану території та отримати додаткову інформацію можна за адресою: Закарпатська обл., Берегівський р-н, смт. Батьово, вул. Кошута, 128. тел.050-854-57-34 – Дмитро. Email:batyu.kozseghaza@gmail.com

 

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ

Зауваження і пропозиції до Звіту із стратегічної екологічної оцінки, проекту детального плану території подаються до: виконавчого комітету Батівської селищної ради. Контроль за виконання покласти на постійну комісії селищної  ради « з питань регулювання земельних відносин, генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою». тел. 050-854-57-34 – Дмитро.

Строк подання зауважень і пропозицій до 05 грудня 2022 року. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.                                     

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ НАЯВНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ, У ТОМУ ЧИСЛІ ПОВ’ЯЗАНОЇ ЗІ ЗДОРОВ’ЯМ НАСЕЛЕННЯ, ЩО СТОСУЄТЬСЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Закарпатська обл.,Хустський р-н, с. Керецьки, вул. Головна, буд. 52. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування відсутня.

 

Селищний голова                                                                            Дмитро ТАРАНЕНКО

 

Звіт СЕО

ДПТ (загальний)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь