Батівська громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Отримання безоплатної правової допомоги

Дата: 31.03.2022 10:43
Кількість переглядів: 1418

 

пл.Кошута,буд.1                                                     

м. Берегове, 90202, Україна

 

Телефон: +380932795737

Е: berehivske@legalaid.uz.ua

     «Берегівське бюро правової допомоги»

 

 

 

 

                                           Отримання безоплатної правової допомоги

 

«Берегівське бюро правової допомоги» Мукачівського місцевого центру у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні наголошує, що система безоплатної правової допомоги максимально забезпечує доступ до правової допомоги, із дотриманням правового режиму воєнного стану.

 

Право на безоплатну правову допомогу - гарантована Конституцією України можливість отримати в повному обсязі безоплатну первинну правову допомогу, а також можливість для певної категорії осіб отримати безоплатну вторинну правову допомогу у випадках, передбачених Законом України «Про безоплатну правову допомогу».

            Сектор «Берегівське бюро правової допомоги» Мукачівського місцевого центру з  надання   безоплатної вторинної правової допомоги здійснює сою діяльність по захисту прав громадян шляхом забезпечення рівного доступу до правосуддя та правової інформації, а також посилення правової спроможності територіальних громад та соціально вразливих груп населення.

 

Отримати правову допомогу можна, особисто звернувщись до сектору «Берегівське бюро правової допомоги» Мукачівського місцевого центру з  надання   безоплатної вторинної правової допомоги який знаходиться за адресою: пл. Кошута, буд. 1,  м. Берегове, тел. +380932795737,  berehivske@legalaid.uz.ua. Контакти центрів та бюро ви можете знайти за адресою: www.legalaid.gov.ua. Додатково для надання правових консультацій для вас цілодобово функціонує  контакт-центр системи безоплатної правової допомоги за номером: 0 (800) 213 103 (дзвінки безкоштовні у межах України).

 

Введення воєнного стану не призводить до обмежень прав суб’єктів на безоплатну правову допомогу, гарантованих Законом України «Про безоплатну правову допомогу». Безоплатна правова допомога надається у порядку та за наявності підстав, визначених законом.

 

           У зв’язку із введенням в Україні воєнного стану тимчасово, на період дії правового режиму воєнного стану, можуть обмежуватися конституційні права і свободи людини і громадянина, передбачені статтями 30 – 34, 38, 39, 41 – 44, 53 Конституції України, а також вводитися тимчасові обмеження прав і законних інтересів юридичних осіб в межах та обсязі, що необхідні для забезпечення можливості запровадження та здійснення заходів правового режиму воєнного стану, які передбачені частиною першою статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь