Батівська громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські ініціативи

Дата: 25.06.2021 09:39
Кількість переглядів: 1861

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

З 25 червня 2021р. по 04 липня 2021р. триває голосування за кращий проєкт громадської ініціативи Батівської селищної територіальної громади!

Звертаємо Вашу увагу, що кожен меканець громади може проголосувати лише за один проєкт!

Підтримайте громадські проєкти і долучайтеся до позитивних змін у громаді!

 

Щоб проголосувати, заповніть Google-форму, яка доступна за наступним посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRcpmLCn6f6SJO-ICUJkHIu_V9mYeILvuwQaKYneNN126s3Q/viewform?usp=sf_link 

 

  • Проєкт «Придбання обладнання, предметів фізкультурного та спортивного користування для благоустрою спортивних обєктів і споруд»

Місце реалізації проєкту: с. Баркасово, вул. Пансіонатна

Короткий опису проєкту:

В с. Баркасово функціонує стадіон на якому за ймаються спортом, проводять дозвілля мешканці села. Діти та дорослі мають можливість грати у футбол, волейбол, займатися легкою атлетикою, організовувати різні свята.

Мета проєкту полягає у придбанні бензинової газонокосилки та інструментів для догляду за належним станом території на якій розташоване футбольне поле, волейбольний майданчик та спортивні споруди. Благоустрій та догляд за вказаними обєктами проводиться на добровільних засадах активістами та прихильниками здорового способу життя постійно, а з настанням теплої пори року різко постає питання заростання різними бурянами, кущами, травою усієї території.

Реалізуючи завдання буде надано можливість для вчасного та якісного косіння трави, бур’янів і тим самим утримувати на належному рівні стан газону та території навколо, що у свою чергу дає можливість мешканцям громади під час відвідування спортивного комплексу  займатися улюбленими справами в комфортних умовах. Багато мешканців громади виявляють бажання займатися спортом, діти прагнуть розвивати у собі здібності, навчатися улюбленим спортивним іграм,  а дорослі у свою чергу мають можливість підтримувати свій фізичний стан, вести здоровий спосіб життя. Адже у здоровому тілі – здоровий дух. У час глобальної комп’ютеризації, технологізації перед суспільством постає питання як, якими способами, методами заохотити дітей чи дорослих людей до активного здорового способу життя, як привити  дитині прагнення до успіхів, перемог, як працювати у команді поруч з іншими. Одним із найбільш дієвих способів самі і є заняття спортом на свіжому повітрі та у комфортних умовах. Прагнення надати мешканцям громади потрібні умови для заняття спортом – провідна мета і завдання проєкта.

Бенефіціари проєкту: результатами проєкту можуть користуватися всі групи населення, починаючи від дітей до  мешканців та бажаючих поважного віку. Територія спортивного комплексу придатна для заняття різними видами спорту та проведення спортивних змагань, конкурсів, дитячих олімпіад, свят.

Очікувані результати: активізується спортивне життя, покращиться здоров’я людей, буде створено добровільні організації по футболу, волейболу інші.

 

  • Проєкт «Облаштування «Екологічно-мистецького парку» в с.Бакош»

Місце реалізації проєкту: с. Бакош, вул. Шкільна

Короткий опису проєкту:

Нещодавно ініціативна група Батівської ТГ реалізувала проєкт по створенню екологічного мистецького парку для нашої громади. Парк є місцем згуртування мешканців різного віку та національності, де спільними зусиллями намагаємось вирішувати проблеми громади, в тому числі й екологічні. В парку мешканці громади можуть проходити навчання щодо сортування сміття, підвищувати свій екологічний рівень знань та брати участь у різноманітних екологічних акціях, тобто можуть спільними зусиллями вирішувати проблеми нашої Батівської громади. Щоб парк запрацював на повну, його потрібно дооблаштувати.

Даним проєктом вдасться покращити екологічну культуру громади Батівської ТГ шляхом облаштування екологічно-мистецького парку в с.Бакош, створення клумб, встановлення лавочок, інформаційних табличок, дитячого майданчику та систематичного проведення екологічних заходів для дітей та молоді шкіл громади до жовтня 2021 року.

Бенефіціари проєкту: діти дошкільного та шкільного віку загальноосвітніх навчальних закладів Батівської селищної територіальної громади; молодь громади, віком 16-35 років; екоактивісти та небайдужі мешканці громади.

Очікувані результати: територія парку буде облаштована повністю, враховуючи декоративними камінцями для обкладання паркової доріжки та клумб, реставрується обеліск на території парку, а також встановляться 5 паркових лавочок. Дитячий майданчик буде завершений травмобезпечною для дітей гумовою плиткою та новою пластиковою гіркою.

До кінця жовтня 2021 року буде проведено 2 тренінги для дошкільнят, 6 для учнів та 2 для молодих людей та небайдужих старших мешканців. Тим самим започатковано екологічно та соціально корисну звичку проведення публічних тренінгів та заходів для підвищення екосвідомості населення громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь