Батівська громада
Закарпатська область, Берегівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБСЕРВАЦІЯ

Дата: 18.03.2020 16:20
Кількість переглядів: 3755

У К Р А Ї Н А

БАТІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА БЕРЕГІВСЬКОГО РАЙОНУ

                                  ЗАКАРПАТСЬКОЇ  ОБЛАСТІ                               

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я  №101  

 

        від 18 березня 2020 року                                                                                                                           смт. Батьово

 

Про додаткові заходи недопущення 

випадків поширення вірусної інфекції

 

Враховуючи необхідність недопущення випадків поширення вірусної інфекції COVID-19 та встановлення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів на території смт.Батьово, та відповідно до Постанови КМ України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» за №211 від 11 березня 2020 року,  Указу Президента України «Про Рішення Ради національної безпеки і оборони Україні від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірсуом SARS-CoV-2» за №87/2020 від 13 березня 2020 року,  ст.5 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»,   ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Батівської селищної ради,

                                  ВИРІШИВ:

1. Установити, що, тимчасово, місцями обсервації мешканців смт.Батьово, які перебувають у зоні ризику зараження вірусною інфекцією COVID-19 та які повернулись з-за кордону та регіонів України в яких зафіксовано випадки захворювання вказаною вірусною інфекцією є місця тимчасового чи постійного проживання таких громадян на території смт.Батьово.

2. Установити, що процес обсервації передбачений у пункті 1 цього Рішення провадиться за обов’язковим постійним контролем сімейних лікарів та обов’язковою максимально можливою самоізоляцією таких мешканців з урахуванням термінів та рекомендацій визначених  нормативними  актами уповноважених  органів у сфері охорони здоров’я та протиепідеміологічних заходів.    

3. Установити, що у місцях обсервації передбачених у пункті 1 цього Рішення провадяться періодичні дезінфекційні заходи  власниками та користувачами таких приміщень із можливістю залучення вільних наявних залишків дезінфекційних засобів в АЗПСМ смт.Батьово з урахуванням рекомендацій медичних працівників та за погодженням з КП «Берегівський центр ПМСД». 

4. Рекомендувати мешканцям смт.Батьово невідкладно інформувати сімейних лікарів /інших медичних працівників/ про можливі випадки захворювань інфекцією чи появи відповідних симптомів.      

5. Контроль за виконанням цього Рішення покласти на голову виконавчого комітету. 

   

        Селищний голова                                                           Тараненко Д.О.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь